Καινοτομία: Ηλιακό Αερόθερμο SolarVenti  για θέρμανση, αερισμό και αφύγρανση, δωρεάν από τον ήλιο!!

To ηλιακό αερόθερμο SolarVenti λειτουργεί εξ'ολοκλήρου με την ενέργεια του ήλιου προσφέροντας έτσι απολύτως δωρεάν θέρμανση με φρέσκο και ζεστό αέρα και φυσικά χωρίς κόστος λειτουργίας. Ταυτόχρονα βελτιώνει πολύ την ατμόσφαιρα όλου του σπιτιού και κυρίως στα δωμάτια που υπάρχει ανάγκη για θέρμανση, αερισμό και αφύγρανση ενώ παράλληλα συμβάλλει σε μεγάλο ποσοστό στη μέιωση των λειρουργικών δαπανών για θέρμανση.

 

Αρχή λειτουργίας του SolarVenti
Υποστήριξη Θέρμανσης - Αερισμός
Το SolarVenti είναι ένα αυτόνομο ηλιακό αερόθερμο με ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ.Κάθε φορά που υπάρχει ήλιος, η ακτινοβολία περνά από το διάφανο κάλυμμα και ο ειδικός απορροφητής θερμαίνει τον φρέσκο αέρα που βρίσκεται μέσα στον συλλέκτη του SolarVenti. Ο εξωτερικός αέρας έχει ήδη φιλτραριστεί προτού εισχωρήσει στο χώρο σας. Το διάτρητο κάλλυμα στο πίσω μέρος του συλλέκτη μειώνει την εισροή σωματιδίων σκόνης κατά 50% και το εσωτερικό ειδικό μαύρο φίλτρο απορροφάει το υπόλοιπο 50%. Ο ζεστός πλέον, φρέσκος και φιλτραρισμένος αέρας μεταφέρεται στο χώρο μέσω του ανεμιστήρα που είναι ενσωματωμένος στην πίσω πλευρά του SolarVenti. Ο ανεμιστήρας λειτουργεί με τη δωρεάν ενέργεια του φωτοβολταϊκού πάνελ (όταν υπάρχει ήλιος) που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά, ενεργοποιώντας έτσι το σύστημα χωρίς την ανθρώπινη παρουσία. Το σύστημα μπορεί να δουλέψει με διακόπτη On/Off ή και με ρυθμιστή ή θερμοστάτη της Siemens, ρυθμίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία του αέρα στο χώρο.

Εξάλειψη της υγρασίας!
Δωρεάν αερισμός χώρου!

  • Το SolarVenti έχει την ικανότητα να παρέχει απο 20 έως 200 m3/h φρέσκο αέρα στο χώρο που έχει εγκατασταθεί, διασφαλίζοντας έτσι το σωστό αερισμό του χώρου.
  • Ο εξωτερικός φρέσκος αέρας που εισέρχεται στο σπίτι, φιλτράρεται απο το SolarVenti και έτσι απομακρύνει τη δημιουργία μούχλας, οσμών και λοιπών προβλημάτων.
  • Η υγρασία εξαφανίζεται αφού πλέον ο αέρας στο χώρο είναι φρέσκος και ζεστός, βελτιώνοντας την ποιότητα της ατμόσφαιρας.

Είναι η πλέον ιδανική λύση για:

Όλα τα σπίτια που μένουν ακατοίκητα για κάποιο χρονικό διάστημα ή για οποιονδήποτε χώρο στον οποίο θέλουμε να αποφύγουμε μούχλα και υγρασία (π.χ. εξοχικές κατοικίες, ορεινά σαλέ, καταφύγια, κ.α.).

Μόνιμες κατοικίες που θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του άερα και να μειώσουμε τα έξοδα θέρμανσης.

Γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, κλειστές πισίνες, γυμναστήρια, τροχόσπιτα, αποθήκες, γκαράζ, θερμοκήπια και άλλους χώρους.

Χωρίς κόστος λειτουργίας!

Το SolarVenti  δε χρειάζεται σύνδεση με ρεύμα ή κάποια άλλη δαπανηρή ενέργεια, λειτουργεί εξ' ολοκλήρου με την ενέργεια του ήλιου. Ο συλλέκτης θερμαίνεται απο τον ήλιο και το ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ δίνει ενέργεια στον ανεμιστήρα που μεταφέρει τον φρέσκο και ζεστό αέρα μέσα στο χώρο.

Χωρίς κόστος συντήρησης!

Το SolarVenti  λειτουργεί αυτόνομα, είναι απλό στη λειτουργία του χωρίς πολύπλοκα εξαρτήματα. Με πάνω απο 26 χρόνια τεχνογνωσία και άριστη ποιότητα κατασκευής, το SolarVenti δε χρειάζεται συντήρηση

Τοποθέτηση στο σωστό προσανατολισμό

Η κατάλληλη θέση για το SolarVenti είναι με νότιο, νοτιοανατολικό ή νοτιοδυτικό προσανατολισμό και σε μέρος με ελάχιστη σκίαση. Ο ηλιακός συλλέκτης τοποθετείτε απευθείας σε τοίχο ή αν δεν υπαρχει χώρος, στα κεραμίδια, στο μπαλκόνι και στην ταράτσα (με επιπλέον ειδικά στηρίγματα). Μέσα στο σπίτι τοποθετείται μία βαλβίδα για την ρύθμιση τησ κυκλοφορίας του αέρα (tamper) και συνδέεται με τον ανεμιστήρα του SolarVenti μέσο ενός εύκαμπτου σωλήνα (σπιράλ).

Εύκολη και απλή εγκατάσταση

Το SolarVenti μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα είτε από κάποιον τεχνικό, είτε από τον ίδιο τον χρήστη. Τα μόνα εργαλεία που χρειάζονται είναι ένα τρυπάνι, ένα κατσαβίδι, και ένα σφυρί. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε πλήρεις και απλές οδηγίες για την εγκατάσταση του συστήματος.

 
 

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services