ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

Email
ΜΗΚΟΣ 48εκ ΥΨΟΣ 31,5εκ ΠΑΧΟΣ 1εκ (με τις ραβδώσεις)
_________________4d73a0587061a.jpg_________________4d73a0587061a.jpg
Αρχική τιμή: 70,00 €
Τιμή πώλησης: 60,00 €
Αμεσα
_________________4d73a0587061a.jpg
_________________4d73a0587061a.jpg
Περιγραφή

Η μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως τοποθετείται σε όρθια θέση, πίσω στην πλάτη του τζακιού και στερεώνεται με την σχάρα. Αφορά εστίες με επένδυση πυρότουβλου  

Γιατί είναι απαραίτητη μια μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως;

1. Προστατεύει την "πλάτη" του τζακιού από την καταπόνηση της φωτιάς και από τις πτώσεις των ξύλων. Έτσι αποφεύγονται ανεπιθύμητες αποκολλήσεις στα πυρότουβλα μετά από μερικά χρόνια χρήσης του τζακιού.

2. Αποτελεί μια μορφή θερμοσυσσωρευτή. Συνεπώς έχουμε δύο αντανακλάσεις: μια από τα ξύλα και μία από την μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως.

3. Θα έχετε παρατηρήσει τις κρύες νύχτες του χειμώνα όταν λειτουργεί το τζάκι, το επόμενο πρωί το σπίτι μυρίζει καμένο ξύλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τελευταίο κούτσουρο καίγεται χωρίς δυνατή φλόγα. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει δυνατή φλόγα, ο κρύος αέρας που υπάρχει στην καμινάδα πιέζει τον καπνό με αποτέλεσμα να υπάρχει μια λανθάνουσα, αόρατη και μικρή διασπορά καπνού. Η πλάκα πυρακτώσεως δημιουργεί ένα θερμό περιβάλλον και η καύση του τελευταίου κούτσουρου είναι πλήρης και τέλεια. 

4.Βελτίωση της λειτουργίας των προβληματικών τζακιών, λόγω υψηλότερης θερμοκρασίας που δημιουργεί η πλάκα πυρακτώσεως.

5.Βελτίωση της αισθητικής της εστίας, ειδικά σε εστίες που τα πυρότουβλα έχουν αρχίσει να αποκολλούνται λόγω παλαιότητος.

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services