ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Αν έχετε τζάκι ανοιχτού τύπου, με πυρότουβλο και θα θέλατε μια οικονομική και εύκολη λύση για να αυξήσετε την απόδοση του τζακιού σας η λύση που σας προτείνουμε είναι το αερόθερμο τζακιού.  Το αερόθερμο τζακιού είναι μια φορητή συσκευή που τοποθετείται εύκολα στο τζάκι σας χωρίς να χρειάζεται καμία μετατροπή. Το συνδέετε στην πρίζα και ανάβετε κανονικά το τζάκι σας. Με το αερόθερμο τζακιού μπορείτε να θερμάνετε μεχρι και 80τ.μ. ενιαίο χώρο.

Είναι μια έξυπνη και απλή λύση με προσιτή τιμή που επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία στην θέρμανση. Αξιοποιήστε την θερμότητα της φωτιάς που χωρίς το αερόθερμο,“δραπετεύει” από την καμινάδα του τζακιού. Με την τοποθέτηση του φορητού αερόθερμου η θερμότητα αυτή , επιστρέφει στον χώρο σας – αυξάνοντας εντυπωσιακά και άμεσα την θερμοκρασία του. Ταυτόχρονα επιτυγχάνετε και μεγάλη οικονομία καθώς για να θερμάνετε ικανοποιητικά τον χώρο απαιτούνται  λιγότερα ξύλα.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το αερόθερμο τζακιού:

 • σας παρέχει την μέγιστη οικονομία, εκμεταλλευόμενο τις απώλειες θερμότητας προς την καμινάδα, μετατρέποντας την σε πολύτιμη ζέστη στον χώρο σας με λίγα ξύλα.
 • Η φορητή κατασκευή και η εύκολη τοποθέτηση το καθιστούν εύχρηστο εργαλείο στα χέρια σας.
 • Είναι κατασκευασμένο από σωλήνα ΙΝΟΧ Φ42 AΙSI 304 παρέχοντας την μέγιστη αντοχή στην θερμότητα.
 • Το προϊόν παρέχει Πιστοποίηση ευρωπαϊκής ένωσης  CE
 • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους κανόνες του ISO 9001
 • 2 χρονιά εγγύηση

Τα αερόθερμα βγαίνουν σε 3 διαφορετικές διαστάσεις ώστε να ταιριάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα στις διαστάσεις του τζακιού σας.

 • Αερόθερμο τζακιού 1 :  Υ:47cm,Bπ:50cm, Βκ:50-77cm
 • Αερόθερμο τζακιού 2 :  Υ:49cm,Bπ:66cm, Βκ:60-89cm
 • Αερόθερμο τζακιού 3 :  Υ:53cm,Bπ:72cm,Βκ:69-97cm

Κάθε διάσταση βγαίνει και στις εξής 3 κατηγορίες:

 • Απλό αερόθερμο. Διαθέτει μοτέρ με δύο σκάλες
 • Αερόθερμο με θερμοστάτη και φίλτρο αέρα. Με τον θερμοστάτη, το αερόθερμο τίθεται σε λειτουργία απο την στιγμή που η φωτιά θα αποκτήσει την θερμοκρασία που εσείς έχετε ορίσει (απο 0-90ºC) και αντίστοιχα θα παύσει η λειτουργία του μόλις πέσει η θερμοκρασία κάτω απο αυτήν την τιμή. Το φίλτρο αέρα προστατεύει το μοτέρ απο την σκόνη του χώρου.

 

 • Αερόθερμο με αντίσταση. Τα αερόθερμα σε αυτή την κατηγορία, διαθέτουν ηλεκτρική αντίσταση με δύο σκάλες 1000/2000Watt ώστε να μπορείτε να έχετε θέρμανση σε περίπτωση που σας έχουν τελείώσει τα ξύλα ή απλά δεν επιθυμείτε φωτιά στην εστία σας.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξετε αερόθερμο με μαύρους σωλήνες, όπως φαίνεται στην εικόνα πιο κάτω.

Τέλος, στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε και αρκετά αξεσουάρ σχετικά με το αερόθερμο τζακιού όπως γωνίες για να στρέψετε τον αέρα προς άλλα δωμάτια, σχάρες ψησίματος για αερόθερμα και πολλά άλλα.

 

 

 

 

Βρείτε εδώ τιμές και αερόθερμα τζακιού και αξεσουάρ: https://www.e-tzaki.gr/product-category/axesoyar-gia-tzakia-sompes-bbq/aerotherma-tzakioy/

Δείτε εδώ προσφορές: https://www.e-tzaki.gr/product-category/prosfores/prosfores-mina/

 

αεροθερμο τζακιου διαστασεις e-tzaki.gr
αεροθερμο τζακιου διαστασεις e-tzaki.gr

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να δείτε πιο αερόθερμο σας κάνει, καλέστε μας στο 210-2512490

αφού μετρήσετε τις διαστάσεις Α, Β , Γ, Δ στο τζάκι σας ( βλ. φώτογραφία αριστερά) .

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση