Το Pelletray® είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε πέλλετ με ασφάλεια, σε όλα σχεδόν τα τζάκια - χωρίς καμία ανάγκη για περίπλοκο εξοπλισμό ή εντοιχισμένες συσκευές.

Το σύστημα

Το Pelletray® είναι ένα εξαιρετικό και μοντέρνο καλάθι καύσης που ταιριάζει σε κάθε τζάκι. Προσφέρει μία ζεστή και ευχάριστη φλόγα, που ομορφαίνει και αναβαθμίζει την ατμόσαιρα του χώρου σας και δεν απαιτεί καμία συντήρηση. 
Επίσης διατίθεται και η δάδα Pelletray® η οποία μπορεί να στερεωθεί πάνω στο ειδικό στήριγμα που παρέχεται ή να τοποθετηθεί στο έδαφος χρησιμοποιώντας την προστατευτική πλάκα, για να αποφευχθεί το μαύρισμα του δαπέδου, δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον στον κήπο σας.


Τέλεια καύση

To Pelletray® παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης των πέλλετς ξύλου και μπρικέτας: δηλαδή είναι καθαρό και εύκολο στη χρήση, σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον. Το Pelletray® είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε όλες οι πλευρές του να είναι ανοικτές στο οξυγόνο/αέρα ώστε να εξασφαλίζει την πλήρη και οικονομική καύση του καυσίμου. Η καύση διαρκεί μέχρι και 4 ώρες χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο τζάκι.

Υψηλή Ποιότητα

Το Pelletray® είναι κατασκευασμένο από χάλυβα ψυχρής έλασης, έχει υψηλό δείκτη αντοχής στη θερμότητα, είναι απλό και σταθερό. Για την Υγεία και την Ασφάλειά σας, ακολουθείτε πάντα όλες τις οδηγίες συναρμολόγησης / χρήσης προσεκτικά. 
Το Pelletray® είναι κατοχυρωμένη πατέντα της Ελβετικής Dynco Ltd. Εισάγεται και διατίθεται στην Ελλάδα μας στην ασυναγώνιστη τιμή των 65€.

Δείτε το βίντεο για το προϊον.

Δεν βρέθηκαν εγγραφές

Pelletray

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services