Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό της καμινάδας σας με ασφάλεια και πολύ οικονομικά!

Προσφορά - Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού

Καθαρισμός Καμινάδας: 40ευρώ + φπα (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ!!!!)  
τηλέφωνο 210.25.12.490, 213.00.97.690, 210.25.21.284, 6973.021.766
Πατήστε εδώ για άμεσο ραντεβού

Ο Καθαρισμός Καμινάδας τζακιού είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την καλή λειτουργία του. Ο καθαρισμός καμινάδας, όχι μόνο μας προφυλάσσει από τη δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας του τζακιού, αλλά είναι απαραίτητος για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος της Καμινάδας Τζακιού.

Καθαρισμός Καμινάδας

Πότε πρέπει να γίνεται ο Καθαρισμός Καμινάδας;

Ο σωστός χρόνος καθαρισμού καμινάδας του τζακιού σας είναι στο τέλος της χειμερινής περιόδου καύσης. Ο καθαρισμός καμινάδας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μας απαλλάσσει από τα υπολείμματα της καύσης, τη μυρωδιά στις υγρές ημέρες της Άνοιξης και τα αιωρούμενα σωματίδια που πέφτουν και λερώνουν το σαλόνι μας από την καμινάδα του τζακιού.

Για τον καθαρισμό της καμινάδας σας, χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα που απαλλάσσουν το εσωτερικό της καμινάδας από την «καπνιά» που χτίζεται στα τοιχώματα της καμινάδας, κατά την περίοδο καύσης.

Με δικό μας συνεργείο καθαρισμού καμινάδων, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό της καμινάδας και του τζακιού σας, χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας.

Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού

Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού

Ο καθαρισμός καμινάδας του τζακιού σας γίνεται μόνο μέσα από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας, με ειδική επαγγελματική ντίζα-βούρτσα, αφού πρώτα σκεπάσουμε την εστία με κάλυμμα ώστε να μη λερώνουμε. Ο τεχνικός μας έχει εκπαιδευτεί σε ειδικά σεμινάρια και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού καμινάδων. Στο τέλος της διαδικασίας καθαρίζει τυχόν υπολείμματα γύρω από την εστία και παραδίδει καθαρό το τζάκι.

Συμπληρωματικά του καθαρισμού καμινάδας, υπάρχει ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των πυρότουβλων από μαυρίλα (βλ. καθαρισμός πυρότουβλων στις κατηγορίες προϊόντων) το οποίο μπορεί να σας παραδώσει ο τεχνικός μας, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

Τι πρέπει να προσέχουμε :

- Χρησιμοποιείτε ξερά ξύλα.
- Χαρείτε το τζάκι σας με σύνεση, μην το γεμίζετε με ξύλα εάν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Διάρκεια Καθαρισμού Καμινάδας: περίπου 2 ώρες

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ: 40€ + ΦΠΑ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ)

Εμπειρία στην κατασκευή τζακιών απο το 1977 - 10 χρόνια εμπειρία σε καθαρισμούς καμινάδων!

Α) ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (χωρίς επιπλέον χρέωση για κάθε όροφο πάνω από το τζάκι σας

Β) ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ (1) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ (2) ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΑΣ

Γ) ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΣΑΣ

Δ) ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Για ΕΚΤΟΣ Αθηνων πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζι σας, ή εναλλακτικά καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ραντεβού για Καθαρισμό Καμινάδας:

Μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας εδώ και θα σας τηλεφωνήσουμε άμεσα ή καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

210.25.12.490, 213.00.97.690, 210.25.21.284, 6973.021.766

 

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services