ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ. Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ. Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!

Βρείτε ηλεκτρικά καπέλα στο site μας εδώ: https://www.e-tzaki.gr/product-category/axesoyar-gia-tzakia-sompes-bbq/ilektrika-kapela/

Καπνίζει το τζάκι σας; Υπάρχει λύση! Τα ηλεκτρικά καπέλα!

Τα ηλεκτρικά καπέλα AIR – PUMP είναι αθόρυβοι φυγοκεντρικοί απορροφητήρες οροφής για τζάκια και ψησταριές που τοποθετούνται εύκολα σε όλες τις καμινάδες για την απορρόφηση του τζακιού.

Ετοιμάζουμε κάθε καπέλο στην διάσταση της καμινάδας κατόπιν παραγγελίας

  • AIR – PUMP 90 κατάλληλο για καμινάδες με μήκος εώς 5 μέτρα.
  • AIR – PUMP 180 κατάλληλο για καμινάδες με μήκος από 5 εώς 8 μέτρα. (χρειάζεται και ρυθμιστή στροφών)
  • AIR – PUMP 350 κατάλληλο για καμινάδες με μήκος πάνω από 8 μέτρα. (χρειάζεται και ρυθμιστή στροφών)
  • Τοποθετείται ως καπέλο στην απόληξη της καμινάδας

 

Τοποθετείται εύκολα γιατί το κατασκευάζουμε ειδικά για τις διαστάσεις της δικής σας καμινάδας. Το μόνο που χρειάζεται να μας πείτε είναι οι εξωτερικές διαστάσεις της καμινάδας σας (είτε είναι κυκλική είτε ορθογωνικής διατομής). Σημειώστε στην φόρμα παραγγελίας τις διαστάσεις της καμιναδας σας.

Με την τοποθέτηση του AIR – PUMP αποφεύγετε τις μετατροπές, τα γκρεμίσματα, τους εκνευρισμούς και τα πολλά έξοδα.

Το AIR – PUMP έχει τη δυνατότητα να διορθώσει όλα τα προβλήματα που τυχόν παρουσιάζει ένα τζάκι, όπως:

  • το ανεπαρκές τράβηγμα,
  • την κακή καύση των ξύλων
  • καπνό στο χώρο του σπιτιού με αποτέλεσμα να έχουμε το μαύρισμα των τοίχων, των κουρτινών, χαλιών, επίπλων κ.ά. και το σπουδαιότερο τα σοβαρά επακόλουθα για την υγεία μας (δυσκολία αναπνοής, ζάλη, δυσφορία, κακό και επικίνδυνο ύπνο και τόσα άλλα).

Με το AIR- PUMP αξιοποιείτε το τζάκι σας για να ψήσετε οτιδήποτε και ως απορροφητήρα για να τραβάει τις μυρωδιές και τον καπνό των τσιγάρων από το σπίτι.

Το AIR – PUMP είναι μια στιβαρή μηχανή κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και γαλβανισμένο έλασμα για να αντέχει και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Το μοτέρ είναι ευρωπαϊκής προέλευσης με πιστοποίηση CE υψηλής απόδοσης και αντοχής με δυνατότητα να δέχεται ρυθμιστή στροφών για την ομαλή καύση των ξύλων και την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση