ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΠΕΡΣΙΔΑ

Email
Σειρά STEEL FIRE 0,4mm
_________________50fbbc44799ca.jpg
Τιμή πώλησης: 25,69 €
Φ-Διάμετρος (σε cm)
Περιγραφή

 

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΠΕΡΣΙΔΑ

ΔΙΑΤΟΜΕΣ:  Ø100, Ø120 ,Ø130, Ø140, Ø150, Ø160, Ø180, Ø200, Ø220, Ø230, Ø250, Ø300

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ , ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΔΙΑΤΟΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΠΑ.

Η σειρά STEEL FIRE 0.4 mm  , της DIAMANTIS GROUP , με γκάμα στοιχείων μονού τοιχώματος εντάσσεται στην κορυφή των προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αγορά.

Είναι κατασκευασμένα με εν ψυχρώ κάμψη ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304L, πάχους 0.4 mm. Τα γραμμικά στοιχεία συγκολλούνται σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα χωρίς την συμβολή υλικού με την τεχνική «μετωπιαίας σύνδεσης».

Ξεκινώντας από την ανάγκη δημιουργίας ενός απλού συστήματος και ταυτόχρονα ασφαλούς, η STEEL FIRE διαθέτει στα άκρα διαμορφώσεις αρσενικό/θηλυκό και ένα απλό θερμοανθεκτικό oring σιλικόνης, για την πλήρη στεγανοποίηση.

Η μέριμνα των λεπτομερειών και ο έλεγχος στη σειρά κάθε ξεχωριστού στοιχείου, καθιστούν τα στοιχεία STEEL FIRE από τα πιο αξιόπιστα συστήματα με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στην απαγωγή των προϊόντων καύσης.

Η STEEL FIRE είναι επίσης κατάλληλη για την εξαγωγή και ανταλ­λαγή του αέρα των χώρων, σαν κανάλια αερισμού – κλιματισμού.

 

 

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services