Πληροφορίες Προϊόντων

Σύντομες πληροφορίες για το προϊόν 

Τα τζάκια χωρίς καμινάδα είναι είτε κινούμενα (με ροδάκια) είτε επιτείχιο είτε τοποθετούνται στο δάπεδο σε οποιοδήποτε σημείο ενός διαμερίσματος, ενός γραφείου, ενός εστιατορίου ακόμα και ενός κήπου ή μίας ταράτσας ή ενός μπαλκονιού. 

Τα τζάκια μας παραδίδονται και εγκαθίστανται στη θέση τους έτοιμα για χρήση. Χωρίς στάχτη, ρύπους, αιθάλη, επικίνδυνους σπινθήρες. Δεδομένου ότι δεν έχουν καπνοδόχο, η θερμότητα που παράγεται δεν χάνεται αλλά παραμένει εντός του χώρου σας.

Η πρώτη ύλη του καυσίμου είναι εντελώς φυτική (πχ σιτάρι,αραβόσιτος, πατάτες, κ.λπ.) και προκύπτει από απόσταξη.

Η φωτιά που δημιουργείται (BIOFIRE) προκαλεί μόνο υδρατμό και πολύ μικρή ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα - πολύ λιγότερη από το κάψιμο δύο συνηθισμένων κεριών.

Ο χρόνος καύσης είναι 1.5 έως 5 ώρες ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου καύσης (firebox) και συνοδεύεται από πιστοποιητικό έγκρισης TÜV.

Το καύσιμο που απαιτείται  σε μια ανοικτή εστία δεν είναι ακριβότερο από τη χρήση μιας παραδοσιακής εστίας με καπνοδόχο και χωρίς να αγοράσετε ξύλα, χωρίς να χρειάζεστε χώρο αποθήκευσης ξύλων και το πιο σημαντικό χωρίς να είστε αναγκασμένοι να απομακρύνετε την στάχτη.

Το καύσιμο είναι διαθέσιμο σε δοχεία των 25 λίτρων.

Επιπλέον δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε άδεια του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για την εγκατάσταση των τζακιών χωρίς καμινάδα.

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services