Διαδικασία Παραγγελίας

Αφού ολοκληρώσετε την περιήγηση στο κατάστημα μας και επιλέξετε τα αγαθά της αρεσκείας σας, είστε έτοιμοι να περάσετε το καλάθι σας από το στάδιο της αγοράς στο στάδιο της παραγγελίας, πατώντας το κουμπί Εμφάνιση Καλαθιού το οποίο βρίσκεται στη δεξιά μπάρα περιήγησης και στο μενού με τίτλο "Το καλάθι σας".

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με τα προϊόντα που φαίνονται στο καλάθι σας, πατήστε στο κάτω μέρος στη λέξη "Ταμείο".

Αν είστε ήδη μέλος εισάγετε τα στοιχεία μέλους και συνδεθείτε (login) για να προχωρήσετε, διαφορετικά θα πρέπει να εγγραφείτε ως νέος χρήστης.

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στη σελίδα του καλαθιού σας όπου και μπορείτε να κάνετε τις όποιες αλλαγές. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται με απλά βήματα κατά τα οποία εσείς απλώς συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία σχετικά με τη διεύθυνση αποστολής και τον τελικό αποδέκτη αν πρόκειται για δώρο, τον τρόπο πληρωμής κτλ. Μόλις τελειώσετε, ο οδηγός σας ζητά να κάνετε Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας, δείχνοντας σας τα στοιχεία και τον κωδικό της παραγγελία. Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα, η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί.

Από τη στιγμή που λαμβάνουμε την παραγγελία σας, επικοινωνούμε τηλεφωνικώς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Με αυτόν τρόπο αποφεύγουμε τυχόν λάθη.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις συναλλαγές σας με το e-tzaki.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω fax όλο το 24ωρο.

Τηλ παραγγελιών : 210 25.12.490

Fax: 210 25.12.448 (συμπληρώνοντας και τα απαραίτητα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο)

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services