Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Το e-tzaki.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών  γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας είτε μέσω:

α) μεταφορικών εταιριών – μεγάλα φορτηγά που καλύπτουν όλη την Ελλάδα (σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι ογκώδη ή μεγάλου βάρους) καθώς έτσι επιτυγχάνονται χαμηλές τιμές μεταφορικών

β) ταχυμεταφορέα (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας (σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι μικρού βάρους και όχι σε υγρή μορφή), προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

γ)με δικό μας φορτηγό 

Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, όπου οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν καλύπτουν με το δίκτυό τους αλλά και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Συστημένη αποστολή).


Κόστος Αποστολής

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:

Μέσω μεταφορικών εταιριών - φορτηγά

€3.00-€10.00 για όλη την Ελλαδα. Η πληθώρα των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 5€ κόστος αποστολής καθώς οι εταιρείες αυτές έχουν χαμηλά μεταφορικά. Συνήθως ενημερώνουν τον πελάτη που είναι η έδρα τους και ο πελάτης πηγαίνει και παραλαμβάνει από εκεί τα προϊόντα. Αρκετές φορές όμως γίνεται παράδοση κατ οίκον αφού ενημερωθεί τηλεφωνικώς ο πελάτης .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικαταβολή και η αποστολή γίνει με μεταφορική εταιρία υπάρχει επιβάρυνση 5% καθώς υπάρχουν κρατήσεις και τα χρήματα παραδίδονται μετά απο μήνες λόγω καθυστέρησεων των μεταφορικών εταιριών.    

Μέσω Courier


€2,7ευρώ για ATTIKHγια βάρος έως 2κιλά και αύξηση 0,7€/κιλό, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.50 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής

€4.00 για την υπόλοιπη Ελλάδαγια βάρος έως 2κιλά και αύξηση 0,7€/κιλό, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.50 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής

Με το φορτηγό μας για ΑΤΤΙΚΗ

€5.00 για τον νομό Αττικής για παραδόσεις κάθε Σάββατο ανεξαρτήτου ποσότητας ή αξίας προϊόντων (εξαιρούνται για τις παραδόσεις του Σαββάτου οι ΤΚ 19ΧΧΧ – υπόλοιπο Αττικής)
Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας. Ακόμα και στην μηδαμινή περίπτωση και για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν επιτευχθεί, εμείς θα σας στείλουμε με 2η αποστολή μια νέα παραγγελία.

Συσκευασία Δώρου

Η εταιρεία έχει επίσης την δυνατότητα να παραδώσει τα προϊόντα της σε συσκευασία δώρου μαζί με συνοδευτική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, κάτι το οποίο μπορείτε να δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις».

Αποστολές Εξωτερικού

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το E-tzaki.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό. Επειδή οι τιμές αυτές  διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για την Κύπρο και τις λοιπές αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.


Παράδοση Προϊόντων

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

Με Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.

Με ΕΛ.ΤΑ.

Στις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν καλύπτει με το δίκτυό της και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Συστημένη αποστολή). Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services