Νομικοί Όροι Χρήσης

Γενικοί όροι

Η χρήση αυτού του site (παραγγελία προϊόντων, χρήση υπηρεσιών, πλοήγηση κ.λπ.) υποδηλώνει συμφωνία με τους Νομικούς Όρους Χρήσης, τους οποίους σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν το χρησιμοποιήσετε. Γι’ αυτό το λόγο πρωταρχικό μέλημα των νόμιμων ιδιοκτητών και διαχειριστών του  e-tzaki.gr  είναι η παράθεση των παρακάτω όρων και των λοιπών σελίδων βοηθείας, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του, και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά του.

Σελίδες Βοήθείας: Αποστολή Παραγγελίας - Δυνατότητες Πληρωμής - Προστασία Δεδομένων - Ασφάλεια στις Συναλλαγες - Λοιπές Πληροφορίες


Πνευματική Ιδιοκτησία

Κάθε υλικό,εμπορικό σήμα ή λοιπό περιεχόμενο του παρόντος site αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και υπάγεται στη σχετική νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι προστατευμένο από τα νομικά και πνευματικά δικαιώματα του E-tzaki.gr  και από τρίτους που έχουν παραχωρήσει στην εταιρία τα παραπάνω υλικά για προώθηση των προϊόντων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος site (ολόκληρου ή μέρους αυτού) για προσωπική χρήση, η εκμετάλλευση / αφαίρεση / μετατροπή / αντιγραφή / ενοικίαση / δανεισμός / δημοσιοποίηση και προβολή του και για οποιαδήποτε αιτιολογία από τρίτους,χωρίς σχετική άδεια από το E-tzaki.gr  ή των τρίτων που έχουν παραχωρήσει τα παραπάνω υλικά για προώθηση των προϊόντων.

Το E-tzaki.gr  δεν έχει το δικαίωμα να πουλήσει την άδεια των υλικών εκείνων, που από τρίτους έχει νόμιμα πάρει για προώθηση των αντίστοιχων προϊόντων τους.

Τα περιεχόμενα του site χρησιμοποιούνται μόνο σαν αγοραστική πληροφόρηση για τον υποψήφιο αγοραστή. Υλικό από το παρόν site δεν επιτρέπεται να πωληθεί, να διανεμηθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για κερδοσκοπικούς λόγους αλλά και για σκοπούς οι οποίοι θίγουν τα συμφέροντα της εταιρίας (παραγωγή λογότυπων, παιδική πορνογραφία, εκμετάλλευση, ανέντιμο κέρδος, προσβολή δημοσίας αιδώ κ.λπ.) και απαγορεύει ο νόμος.

Κανένα μέρος του παρόντος site δεν επιτρέπεται να προβάλλεται μόνιμα ή περιοδικά από κανέναν άλλο διακομιστή (web server).

Οποιαδήποτε παραποίηση η παραβίαση των ανωτέρω όρων, αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Σύνδεσμοι με άλλα sites

Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στο E-tzaki.gr  πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός του δικτύου του. Στην περίπτωση αυτή το E-tzaki.gr  δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στα sites αυτά.

Δικαίωμα τροποποίησης/ανανέωσης όρων & προϋποθέσεων

Το E-tzaki.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. To E-tzaki.gr  αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο και τις αντίστοιχες σελίδες βοηθείας για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης αλλά και όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.e-tzaki.gr  διέπονται και συμπληρώνονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Το E-tzaki.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του E-tzaki.gr γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω α)μεταφορικών εταιριών – μεγάλα φορτηγά που καλύπτουν όλη την Ελλάδα (σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι ογκώδη ή μεγάλου βάρους) καθώς έτσι επιτυγχάνονται χαμηλές τιμές μεταφορικών 

β)ταχυμεταφορέα (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας (σε περίπτωση που τα προϊόντα είναι μικρού βάρους), προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, όπου οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν καλύπτουν με το δίκτυό τους αλλά και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Συστημένη αποστολή).


Κόστος Αποστολής

Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:

Μέσω ΕΛΤΑ για όλη την Ελλάδα (παραλαβή από ΕΛΤΑ περιοχής σας)

€1,5ευρώ για όλη την Ελλάδα για βάρος έως 2κιλά και αύξηση 0,5€/κιλό, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.50 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής

Μέσω Courier

€3,20 ευρώ για ATTIKHγια βάρος έως 2κιλά και αύξηση 0,7€/κιλό, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €0,90 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής και αύξηση 1€/κιλό

€4.00 για την υπόλοιπη Ελλάδαγια βάρος έως 2κιλά και αύξηση 1€/κιλό, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €0,10 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής

Με το φορτηγό μας για ΑΤΤΙΚΗ

€5.00 για τον νομό Αττικής για παραδόσεις κάθε Σάββατο ανεξαρτήτου ποσότητας ή αξίας προϊόντων (εξαιρούνται για τις παραδόσεις του Σαββάτου οι ΤΚ 19ΧΧΧ – υπόλοιπο Αττικής)

Μέσω μεταφορικών εταιριών - φορτηγά

€3.00-€10.00 για όλη την Ελλαδα. Η πληθώρα των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 5€ κόστος αποστολής καθώς οι εταιρείες αυτές έχουν χαμηλά μεταφορικά. Συνήθως ενημερώνουν τον πελάτη που είναι η έδρα τους και ο πελάτης πηγαίνει και παραλαμβάνει από εκεί τα προϊόντα. Αρκετές φορές όμως γίνεται παράδοση κατ οίκον αφού ενημερωθεί τηλεφωνικώς ο πελάτης   


(όλες οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, αποστολή με δική σας χρέωση ή παραλαβή της παραγγελίας από δικό σας Courier, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις».


Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. 

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας. Ακόμα και στην μηδαμινή περίπτωση και για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν επιτευχθεί, εμείς θα σας στείλουμε με 2η αποστολή μια νέα παραγγελία.

Συσκευασία Δώρου

Η εταιρεία έχει επίσης την δυνατότητα να παραδώσει τα προϊόντα της σε συσκευασία δώρου μαζί με συνοδευτική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, κάτι το οποίο μπορείτε να δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις».

Αποστολές Εξωτερικού

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το E-tzaki.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό. Επειδή οι τιμές αυτές είναι διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για την Κύπρο και τις λοιπές αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.


Παράδοση Προϊόντων

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

Με Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.

Με ΕΛ.ΤΑ.

Στις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν καλύπτει με το δίκτυό της και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Συστημένη αποστολή). Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τέσσερις διαφορετικοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το e-tzaki.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή μέσω Courier ή ΕΛ.ΤΑ.


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό


Από τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το ποσο και την τράπεζα καταθεσης ωστε να διασταυρωσουμε την κατάθεση ( εναλλακτικά μπορειτε να στειλετε το καταθετήριο με fax στο 2102512448

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank: 0026.0049.70.0200767462

(IBAN:GR4602600490000700200767462)

AlphaBank: 1590 0232 0004 276

(IBAN:GR24 0140 1590 1590 0232 0004 276)Οι λογαριασμοί είναι στην επωνυμία: ΑΦΟΙ ΙΩΑΝ. & ΑΘΑΝ. ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΕ 

Σε περιπτωση που κάνετε μεταφορά ποσού μέσω internet banking μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή να χρεωθείτε όλα τα έξοδα μεταφοράς. Δωρεάν είναι μόνο οι συναλλαγές μεταξύ της ίδιας τράπεζας.

3α. Απο το κατάστημα με χρεωση της πιστωτικης σας - για αγορες > 150€ κανουμε εώς και 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ !!!!!!!
Η εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.3β.Με χρέωση της πιστωτικής κάρτας με άτοκες δοσεις κατά την διαδικασία on-line αγοράς μέσω VIVA PAYMENTS.

Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες VISA και MasterCard ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας. Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Payments. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας εισάγετε κατευθείαν στο σύστημα της 
Viva Payments και κανένα προσωπικό στοιχείο της δεν αποθηκεύεται στους servers μας.
Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία ττης 
Viva Payments και της Eurobank.  H Viva Payments είναι υπηρεσία αδειοδοτημένη απο την τράπεζα της Ελλάδος.


4. Paypal

email για μεταφορά χρηματων : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover ή Λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας.

Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, εντελώς δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή κινητού τηλεφώνου

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο e-tzaki.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Συμπληρώστε τα στοιχεία αυτά στο τελεύταίο πεδίο λίγο πρίν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το e-tzaki.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν διαμένετε ή έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα και εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. που θα χρεωθείτε, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ακόμα και αν η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε εμείς θα αφαιρέσουμε την παραπάνω διαφορά από το δεσμευμένο ποσό για την παραγγελία σας.Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.

 • Δωδεκανήσου
 • Σάμου
 • Χίου
 • Λέσβου
 • Κυκλάδων
 • Β. Σποράδων και Σκύρου
 • Σαμοθράκης
 • Θάσου

Προσωπικά δεδομένα

Σαν επισκέπτης μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-tzaki.gr, χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία.

Στην περίπτωση που θα θέλατε να εγγραφείτε σαν μέλος στο κατάστημα μας και να προχωρήσετε σε δημιουργία ενός λογαριασμού, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mailaddress), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε κάθε φορά με τον λογαριασμό σας. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλλετε μια παραγγελία προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μιας αγοράς σας από το e-tzaki.gr, είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής. Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία θα σας ζητηθούν μόνο κατά την πρώτη σας αγορά, κατά την οποία εγγράφεστε σαν μέλος του e-tzaki.gr. Κατά τις επόμενες αγορές σας θα σας ζητηθεί απλά να επιβεβαιώσετε κάποιες από τις παραπάνω πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία παράδοσης των προϊόντων σας.

Όταν κάνετε μια παραγγελία και προκειμένου αυτή να εκτελεστεί και να σας παραδοθεί επιτυχώς, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και την διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε (εάν διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mailaddress) κ.λπ. Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σας ζητηθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ και η διεύθυνση της έδρας της.

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies.

Ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να απολαύσετε συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτησηβασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997)

Η εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίο όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους. Το e-tzaki.gr ρητά δηλώνει ότι με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε (άρθρο 11 ν. 2472/1997).

Το e-tzaki.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, για ανεπιθύμητη επικοινωνία ή για να σας αποσταλεί διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Ακόμα και το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.

Όλες οι πληροφορίες κάθε παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία κάθε μέλους του e-tzaki.gr είναι εμπιστευτικά καικωδικοποιημένα, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν άλλον, έκτος από το e-tzaki.gr.Τα προσωπικά δεδομένα των μελών του e-tzaki.gr αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών. Χρησιμοποιούμε επομένως τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να μπορούμε έτσι να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με διάφορους τρόπους:

 • Για να μπορείτε να εγγραφτείτε σαν μέλος στο e-tzaki.gr. Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες προκειμένου να ελέγξετε την κατάσταση αυτών, μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε μελλοντικά, καλάθι προϊόντων, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.

 • Για να κάνουμε άμεση παράδοση στον χώρο σας παραγγελιών που έχετε κάνει online           

 • Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.

 • Για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα νέα του e-shop, για ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.

Πρόσβαση μέλους στα προσωπικά δεδομένα

Ως εγγεγραμμένο μέλος του e-tzaki.gr έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευθεί (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997). Εφόσον υπάρχει λόγος μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά, κάνοντας login με την βοήθεια του ονόματος χρήστη και κωδικού εισόδου, μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Γενικά μπορείτε να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997).

Η χρήση των cookies

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο e-tzaki.gr χρησιμοποιούμε cookies ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον webbrowser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies δεν μπορεί να ληφθεί παραγγελία όχι μόνο από το e-tzaki.gr, αλλά απ'όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Παράλληλα τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α.

Tocookie είναι λοιπόν αυτό που σας επιτρέπει να αφήνεται προϊόντα στο καλάθι σας, κατά την διάρκεια διαφόρων επισκέψεων σας στο κατάστημα μας. Σε συνεργασία μαζί του λειτουργεί το καλάθι τους καταστήματος μας και για τον λόγο αυτό δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας αν έχετε απενεργοποιήσει την λειτουργία τωνcookies στον browser που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να σας επισημάνουμε ότι τα cookies που χρησιμοποιεί το e-tzaki.gr είναι απολύτως ασφαλή.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας σε ιστοσελίδες, διαμέσου του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα μήνυμα που αποστέλλει ο Webbrowser (InternetExplorerNetscapeNavigator κ.λπ.) στον Webserver (διακομιστή). Ο browserαποθηκεύει το μήνυμα σε ένα αρχείο text, το οποίο αποκαλείται ¨cookie.txt¨ και το μήνυμα αποστέλλεται ξανά στονserver κάθε φορά που ο browser αναζητά μια σελίδα από αυτόν.


Ο κύριος σκοπός των cookies είναι η αναγνώριση χρηστών και ίσως η δημιουργία προσαρμοσμένων ιστοσελίδων γι’αυτούς. Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα, ίσως κληθείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε ένα αρχείο cookie και αποστέλλονται στον Webbrowser, ο οποίος τα αποθηκεύει για μελλοντική χρήση. Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ίδια ιστοσελίδα ο browser σας θα στείλει το cookie στον Webserver. Ο Webserver μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που έχει αποθηκεύσει για να σας παρουσιάσει τη συγκεκριμένη σελίδα, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία που είχατε αρχικά συμπληρώσει. Για παράδειγμα, αντί να δείτε μια γενική σελίδα που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη, μπορεί να δείτε μια αρχική σελίδα να σας καλωσορίζει με το όνομα σας και διαμορφωμένη στις δικές σας ιδιαιτερότητες.

Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες σημαντικές υπηρεσίες του καταστήματος μας.

Ασφάλεια στις Συναλλαγες

Χρήση της πιο εξελιγμένης μορφής κρυπτογράφησης

ToE-tzaki.grχρησιμοποιεί το πρωτόκολλοSSL, με κρυπτογράφηση128bit(την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται και προστατεύονται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο και η πλέον αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια των συναλλαγών και το απόρρητο των επικοινωνιών μέσω του Internet σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς και για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Το SSL ξεκινά την κωδικοποίηση από τα 40bit. Εμείς χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση στα 128bit η οποία είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές πολυπλοκότερη, και άρα ασφαλέστερη για τηνπροστασία των προσωπικών σας δεδομένωναπό την αντίστοιχη των 40bit.

Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας των τραπεζικών οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται το E-tzaki.grείναι πιστοποιημένο από την εταιρείαVerisign Inc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία, στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω Internet. Η Verisign κάθε φορά που εισέρχεστε σε ασφαλή σελίδα στην οποία πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα κίτρινο λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, το οποίο σας δείχνει και παράλληλα βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται. Επιπλέον είστε σίγουροι ότι έχετε μεταφερθεί σε μια ασφαλή (secure) σελίδα ενός δικτυακού τόπου γιατί το "location" ή "url" στο πάνω μέρος της σελίδας (εκεί όπου γράφετε τη διεύθυνση του δικτυακού τόπου) ξεκινά με "https" αντί για "http" (το "s" σημαίνει "secure"). Τα παραπάνω αποδεικνύουν πως η μετάδοση προσωπικών στοιχείων (όνομα, διεύθυνση, πιστωτική κάρτα, κ.λπ.) γίνεται με κρυπτογράφηση, ώστε να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή από τρίτους.

Ψηφιακό πιστοποιητικό ασφάλειας (Secure Server Certificate)

Η ασφάλεια που παρέχει στον τομέα αυτό τοE-tzaki.grπιστοποιείται από τη συνεργασία των τραπεζικών οργανισμών που εξυπηρετούν το online σύστημα πληρωμών μας, με τηνAdacom, που κατόπιν ελέγχου παρέχει το πιστοποιητικό ψηφιακής ασφαλείαςSecure Server Certificate.

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά ασφαλείας επικυρώνουν τα web site και καθιστούν ικανή την ασφαλή επικοινωνία στο διαδίκτυο μεταξύ του site και οποιουδήποτε επιθυμεί να περιηγηθεί σε αυτό. Το Secure Server Certificate προσφέρει στους χρήστες ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες συναλλαγών τουE-tzaki.gr. Το Secure Server Certificate πιστοποιεί αυτόματα ότι η ηλεκτρονική σελίδα των συνεργαζόμενων τραπεζικών οργανισμών τουE-tzaki.grείναι νόμιμη, εκθέτοντας το Adacom Secure Site seal. Η σφραγίδα αυτή διασφαλίζει πως το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του site είναι απολύτως νόμιμες.

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας του εκάστοτε τραπεζικού οργανισμού (ProxyPay³ της Eurobank, WinBank EasyPay της Πειραιώς, PayPal κ.λπ.). Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) του τραπεζικού οργανισμού. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία του τραπεζικού οργανισμού, καθώς και η μεταφορά τους από τον οργανισμό στην VISA, MasterCard, American Express κ.λπ. καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit που αναφέραμε. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με τοE-tzaki.grμέσω πιστωτικών καρτών είναιαπόλυτα ασφαλείς.

ΤοE-tzaki.grδε συλλέγει ούτε αποθηκεύειμε οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια

Προσωπική ασφάλεια αποτελεί επιπλέον οκωδικός εισόδου (password)που δίνετε όταν γίνεστε μέλος τουwww.e-tzaki.grσε συνδυασμό με τοόνομα χρήστη (username). Για να παρουσιάσουμε λοιπόν οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο, θα πρέπει πρώτα να εισαχθεί το όνομα χρήστη και το password που χρησιμοποιείτε. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά τα στοιχεία αυτά ώστε να μην κινδυνεύσουν να βρεθούν σε χέρια τρίτων.

Η υιοθέτηση του πρωτοκόλλουSSL encryption 128bit(Verisign Inc.), τοψηφιακό πιστοποιητικό ασφάλειας(Adacom), η εφαρμογήfirewalls,antivirusκαι οσυνεχής έλεγχος των εξυπηρετητών(servers) από εξειδικευμένο προσωπικό θέτουν τα επίπεδα ασφάλειας στον υψηλότερο δείκτη και εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Εάν όμως και πάλι διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας ή έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγύηση ποιότητας πωλούμενων ειδών

ΤοE-tzaki.grδιαθέτει μόνογνωστά, επώνυμα και γνήσια προϊόντα αρίστης ποιότητας. Είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης και να χρησιμοποιηθούν ή να συνεργαστούν με μηχανήματα της ιδίας περιοχής. Τα τεχνικά και ειδικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και άλλα στοιχεία αναφέρονται στις περιγραφές τους, αλλά και σταwebsitesτων κατασκευαστών τους. Καλύπτονται από την εγγύηση των εταιριών παραγωγής ή διάθεσης και τηρούν όλες τις αναγραφόμενες προδιαγραφές.

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ελεγμένα από τον κατασκευαστή τους σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο συνοδεύονται από πανευρωπαϊκή12μηνηή24μηνηή36μηνηδωρεάν εγγύηση καλής λειτουργίαςαπό τον κατασκευαστή τους. Στο διάστημα αυτό, παρέχονται δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για βλάβες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του χρήστη. Για χρήση της εγγύησης αρκεί μόνον η προσκόμιση τουαποδεικτικού αγοράς(απόδειξη λιανικής πωλήσεως, τιμολόγιο αγοράς κτλ.). Προαιρετικά, εφόσον παραλάβετε κάποια συσκευή και εντοπίσετε την εγγύηση της μέσα στην συσκευασία, μπορείτε να την στείλετε μέσα στο προβλεπόμενο χρονικά όριο στον εκάστοτε κατασκευαστή. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση απώλειας του αποδεικτικού αγοράς, προκειμένου να αποδειχθεί ότι η συσκευή βρίσκεται εντός εγγυήσεως.

Εξουσιοδοτημένο σέρβις

Πέραν της εγγύησης, γιαοποιοδήποτε πρόβλημασε προϊόντα που αγοράσατε από τοE-tzaki.grμπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κλείσουμε ραντεβού με το αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής σας, για μια γρήγορη και επαγγελματική επισκευή, χρησιμοποιώντας μόνογνήσιακαιεγγυημένα ανταλλακτικά. Σε περίπτωση που υπάρχει μόνο κεντρικό σέρβις κάποιας εταιρείας, παρακαλούμε για την προσεκτική μεταφορά των προϊόντων προς επισκευή, τα οποία θα πρέπει να είναι ασφαλώς συσκευασμένα κατά προτίμηση στις ανθεκτικές συσκευασίες του εργοστασίου. Οι τεχνικοί των εξουσιοδοτημένων σέρβις εκπαιδεύονται συνεχώς στις τελευταίες σειρές προϊόντων και στις νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε τα προϊόντα σας να βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια.

Σε περίπτωση παραπόνου σχετικά με την εξυπηρέτηση σας κατά την επισκευή ενός προϊόντος παρακαλούμεεπικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

ΤοE-tzaki.grδιαθέτει online μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα συντελεστεί η αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση μέσω του online μηχανισμού και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας, το οποίο είναι 14 ευρώ με Φ.Π.Α.).

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που δεν έχει δρομολογηθεί από το ιστορικό των παραγγελιών σας. Εφόσον είστε μέλος και έχετε εισέλθει στην προσωπική σας σελίδα, μεταβαίνοντας στο ιστορικό παραγγελιών, μπορείτε να διαγράψετε τις τρέχουσες παραγγελίες που θέλετε.

Επιστροφή Προϊόντων

ToE-tzaki.grεφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

Διατηρείτε το δικαίωμα λοιπόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος τηςE-tzaki.grτότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος αυτό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώταεπικοινωνήστε μαζί μας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

E-tzaki.gr
Τμήμα Eπιστροφώv,
210.25.12.490


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ToE-tzaki.grδεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κ.λπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αντικαταστάσεως και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, ο χρόνος αντικατάστασης του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες).

Σε καμία περίπτωση όμως τοE-tzaki.grδεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.
Ευχαριστούμε,

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Premium Joomla Support
Onscreen Web Services