Πλάκες Πυρακτώσεως

Η μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως τοποθετείται σε όρθια θέση, πίσω στην πλάτη του τζακιού και στερεώνεται με την σχάρα ή στην πλάτη της εστίας. Αφορά εστίες με επένδυση πυρότουβλου  

Γιατί είναι απαραίτητη μια μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως;

1. Προστατεύει την "πλάτη" του τζακιού από την καταπόνηση της φωτιάς και από τις πτώσεις των ξύλων. Έτσι αποφεύγονται ανεπιθύμητες αποκολλήσεις στα πυρότουβλα μετά από μερικά χρόνια χρήσης του τζακιού.

2. Αποτελεί μια μορφή θερμοσυσσωρευτή. Συνεπώς έχουμε δύο αντανακλάσεις: μια από τα ξύλα και μία από την μαντεμένια πλάκα πυρακτώσεως.

3. Θα έχετε παρατηρήσει τις κρύες νύχτες του χειμώνα όταν λειτουργεί το τζάκι, το επόμενο πρωί το σπίτι μυρίζει καμένο ξύλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τελευταίο κούτσουρο καίγεται χωρίς δυνατή φλόγα. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει δυνατή φλόγα, ο κρύος αέρας που υπάρχει στην καμινάδα πιέζει τον καπνό με αποτέλεσμα να υπάρχει μια λανθάνουσα, αόρατη και μικρή διασπορά καπνού. Η πλάκα πυρακτώσεως δημιουργεί ένα θερμό περιβάλλον και η καύση του τελευταίου κούτσουρου είναι πλήρης και τέλεια. 

4.Βελτίωση της λειτουργίας των προβληματικών τζακιών, λόγω υψηλότερης θερμοκρασίας που δημιουργεί η πλάκα πυρακτώσεως.

5.Βελτίωση της αισθητικής της εστίας, ειδικά σε εστίες που τα πυρότουβλα έχουν αρχίσει να αποκολλούνται λόγω παλαιότητας.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Πλάκα Πυρακτώσεως

Αμεσα

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

ΜΗΚΟΣ 48εκ ΥΨΟΣ 31,5εκ ΠΑΧΟΣ 1εκ (με τις ραβδώσεις)

Αρχική τιμή: 70,00 €
Τιμή πώλησης: 60,00 €

Ακολουθήστε μας!

facebook googleplus twitter linkedin

Onscreen Web Services